Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Kütahya'da 98. yıla özel Gençlik ve Cumhuriyet Festivali yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik ve Cumhuriyet Festivali'nde Haluk Levent, Eypio, Bora Duran ve DJ Suat Ateşdağlı’nın performansları ile Kütahya muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı.KÜTAHYA (İGFA)- Gençlik ve Cumhuriyet Festivali konserleri öncesinde sahneye çıkan ve Kütahyalılara hitap eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Böyle bir rejimin bize yaşattığı bu güzel günlerin ne anlama geldiğini sizler çok iyi biliyorsunuz” dedi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kütahya Belediyesinin düzenlediği Gençlik ve Cumhuriyet Festivali, Haluk Levent konseri ile başladı. Haluk Levent, dillerden düşmeyen şarkılarını Kütahyalılarla birlikte seslendirdi. Kütahyalıları şarkıları ile coşturan Levent, Kütahya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Konser arasında Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneğinin Kütahya’da yardımda bulunduğu küçük Hüseyin’i sahneye çağıran Levent ve Başkan Işık, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.On binlerce Kütahyalının katılım sağladığı konserde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sanatçı Levent’e katılımı için teşekkür etti. 

 

Türkçe rapin sevilen isimlerinden EYPİO, Gençlik ve Cumhuriyet Festivali’nde sahne aldı.Türkçe Rap müziğinin başarılı ismi EYPİO sevilen şarkılarını Kütahyalı gençlerle birlikte hep bir ağızdan söyledi. 

 

Gençlik ve Cumhuriyet Festivalinin son gününde, ilk olarak Türk pop müziğinin sevilen ismi Bora Duran sahne aldı. 2 saate yakın sahnede kalan Duran, Kütahyalıların Cumhuriyet Bayramını kutladı. Kendi bestelerinin yanında Türk pop müziğinin sevilen eserlerini de seslendiren Duran’a, sahneye birlikte çıkan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ahmet Erbaş, hediye takdim etti. 

 

Bora Duran’ın ardından sahne alan ünlü DJ Suat Ateşdağlı, sergilediği sahne performansı ile konser alanındaki binlerce Kütahyalıyı coşturdu. Başkan Işık, Suat Ataşdağlı’ya günün anısına çini tabak ve Belediye Kütahyaspor atkısı hediye etti.

 

10. yıl marşı eşliğinde gerçekleşen havai fişek gösterileri Kütahya semalarında görsel şölene sahne oldu.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263