banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Kütahya'ya "Kentini Kendin Tasarla" ödülü

TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Meclis Toplantısında, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ‘Kentini Kendin Tasarla’ projesi ile ödül aldı.KÜTAHYA (İGFA)- Toplantıya katılım sağlayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğünün hazırladığı ‘Kentini Kendin Tasarla’ projesi ile ödülünü, TBB Başkanı Şahin’in elinden aldı.

Özellikle Kütahya’da öğrenim gören binlerce üniversite öğrencisinin fikir ve somut tasarımlarına katkı sağladıklarını belirten Başkan Işık, "Türkiye Belediyeler Birliği’nin açtığı Tabela başlıklı proje yarışmasına Kütahya Belediyemiz Etüt Proje Müdürlüğü de başvuruda bulundu. Başvuruda bulunan 162 proje arasından 10 proje ödüle layık görüldü.

Bu 10 projenin birisi de Kütahya Belediyesine ait proje 500 bin para ödülünü kazandı. Özellikle Germiyan Sokağı ve diğer yeni yerleşime açılan bölgelerinde sokak düzenlemeleri konusunda proje detayları kamuoyu ile paylaşacağız ‘Kentini Kendin Tasarla’  2021-2022 yılı yarışma konusu “Germiyan Sokak Tanıtım Rotası Tasarımı” olarak belirlenmiştir. Projenin hedefleri arasında; Gençlere yönelik düzenlenen yarışma sayesinde gençlerin, yaşadıkları şehre değer katması, düşüncelerini ve hayallerini dile getirme fırsatı bulması hedeflenmektedir" dedi. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263