Uluslararası öğrencilere “indirim“ kampanyası

GENEL

- Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan: - "Balkanlar'dan gelen uluslararası öğrencilerimizin özellikle maddi yönden sıkıntıları var. Bu konuda bizler böyle bir kampanya çalışması başlattık az da olsa bütçelerine bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz"

 Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan, Edirne'de eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik birçok mağaza ve esnafla indirim anlaşmaları yaptıklarını bildirdi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, esnafın indirim kampanyasına destek olduğunu belirtti.

Esnafın Edirne'de öğrenim gören 3 bin 300'ü aşkın uluslararası öğrenciye misafirperverliğini gösterdiğini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:

"Dernek olarak uluslararası öğrencilere üye kimlik kartı şeklinde bir kart veriyoruz. Bununla anlaşmalı yerlere giderek faydalanabiliyorlar. Bugüne kadar 800'ü aşkın öğrencimize bu kartlardan dağıttık. Balkanlar'dan gelen uluslararası öğrencilerimizin özellikle maddi yönden sıkıntıları var bu konuda bizler böyle bir kampanya çalışması başlattık az da olsa bütçelerine bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği olarak kampanyamıza destek olan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Herkesi öğrencilerimize bu noktada destek olmaya davet ediyoruz."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.