Vali Şentürk'ten 112 Acil Çağrı Merkezi'nde inceleme

GENEL

BİLECİK (AA) - Vali Bilal Şentürk, 112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ile Afet ve Acil Durum Merkezinde (AFAD) incelemelerde bulundu. Şentürk, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, 112 Acil Çağrı...

BİLECİK (AA) - Vali Bilal Şentürk, 112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ile Afet ve Acil Durum Merkezinde (AFAD) incelemelerde bulundu.

Şentürk, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mehmet Bahadır ve AFAD İl Müdürü Mehmet Hayri Demirel ile birlikte 112 Acil Çağrı merkezi binasında incelemede bulunarak, ilgililerden bilgi aldı.

112 Acil Çağrı Merkezi ile Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğünün aynı merkezden hizmet vereceğini dile getiren Şentürk, ''Oluşturulacak bir kriz yönetimi ile olağanüstü durumlara daha hızlı müdahale sağlanacak. GAMER aracılığıyla insanların yoğun olarak kullandığı risk oluşturan mekanlarda kesintisiz ve güvenilir bir görüntü sağlanacak. Bütün verilere ulaşılabilecek.'' dedi.

Şentürk, ayrıca merkezin çalışma düzeni, personel eğitimi ve faaliyet planı hakkında bilgi aldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.