Vali Şentürk'ten inceleme ve ziyaret

GENEL

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bozüyük ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.Vali Şentürk, ilk olarak İlçe Kaymakamı Hasan Yaman'la, yerel seçimde Bozüyük Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Talat Bakkalcıoğlu...

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bozüyük ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Şentürk, ilk olarak İlçe Kaymakamı Hasan Yaman'la, yerel seçimde Bozüyük Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile Dodurga belde Belediye Başkanı Selim Tuna'ya iadeyi ziyarette bulunarak, projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beraberindekilerle Kent Konseyi ile Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde faaliyetleri hakkında bilgi alan Şentürk, ''Bilecik genelinde sivil toplum kuruluşlarının (STK) sayısı oldukça fazla. Kendi içlerinde ciddi faaliyetlerde bulunuyorlar. STK'larda fedakarlık yaparak görev alan üyelere teşekkür ediyorum. Hepsinin Bilecik için hizmet etme gayretinde olduklarını görüyoruz.'' dedi.

Bozüyük Kaymakamı Yaman'la, ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıkta, Gülalan mevkisinde orman içinde yer alan Atatürk Köşkü'nde de incelemede bulunan Şentürk, doğal güzelliklerle dolu bölgede yürüyüş yaptı.

Çocuk evlerinde kalan çocuklarla iftara katılarak onlarla yakından ilgilenen Şentürk, "Devlet, koruması altındaki çocukları geleceğe hazırlamak için her türlü imkanını seferber etmektedir. Çocuklarımız, bizlerin sorumluluğunda. Her türlü isteklerini, sıkıntılarını bizlerle paylaşabilirler. Gelecekte bu yavrularımız ülkeye hizmet edecekler. Çocuklarla birlikte olmaktan mutluyum." ifadelerini kullandı.

İftar sonrası çocuklarla sohbet eden Şentürk, hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.