Muğla Mermerciler derneğinden Vali İdris Akbıyık'a ziyaret

YURT

Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Sungur, Hacı Gülçek, Erkan Çakım, Ersin Çakım, Ali Arslan, Erbil Özdemir, Kamil Koçar, Ali Koç ve dernek genel sekreteri Hüseyin Işık ilimize yeni atanan valimiz sayın İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Vali İdris Akbıyık’a yeni görevinde başarılar dileyen başkan Mustafa Ercan, Muğla mermer sektörü hakkında bilgi verdi. Sektörün sorunlarını anlattı. Özellikle sektörün Organize Sanayi Bölgesi ihtiyacı ve mermer atıklarının döküm sahaları konularındaki sıkıntıları anlattı. İstihdama ve ilimiz ekonomisine sağladıkları katkıları ve ihracat konularında görüş alışverişinde bulundu.

Vali İdris Akbıyık da nazik ziyaretlerinden dolayı başkan Ercan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, mermercilere ait organize sanayi sitesinin olmamasının Muğla adına büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, "Konunun takipçisi olacağız ve yerel yönetimlere konunun çözümü noktasında ortak çalışmalar yapacağız" dedi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.