Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Bursalı öğrenciler, Tüketici Hakları'nı resmedip, karikatürize etti

BURSA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce 2019 -2020 eğitim öğretim yılı içerisinde Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim gören ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici Hakları” konulu resim yarışması ile 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici Hakları” konulu karikatür yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. 

Bursa Ticaret İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül törenine, Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar, TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) Başkanı Bahri Şarlı ve  Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Köse katıldı.

Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar, ülke genelinde resmi ve özel okullarda düzenlenen “Ortaokullar Arası Resim ve Liseler Arası Karikatür” yarışmasının Bursa'daki mücadelesinde başarı göstererek dereceye giren öğrencileri kutladı. 

Yarışmada ortaokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Rüveyde Üçüncü birinci olurken, Bursa Yönder Okulları'ndan Berfin Yücel ise liseler arası düzenlenen karikatür yarışmasının birincisi oldu.  Katılımcı protokol, “Tüketici Hakları” konulu resim ve karikatür yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye ve katılım sertifikalarını verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263