banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

ERÜ Rektörü Altun öğrencilerle buluştu

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’un katılımları ile “ Rektör-Öğrenci Buluşması” etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, 3-7 Ekim tarihleri arasında her gün saat 11.00’de ERÜ’lü öğrenciler ile Genç Ofis’te bir araya gelecek.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
ERÜ Genç Ofis'te ilki düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’un yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. Sultan Taşçı ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrenciler ile uzun süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, tek tek öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtlayan Rektör Altun, öğrencilerden gelen talepleri önemsediklerini söyledi.

Rektör Altun, “Emin olun öğrencilik yollarından bizlerde geçtik. Öğrencilik dönemlerinde negatif olarak düşündüğümüz ne varsa, siz öğrencilerimiz o negatif düşünceye girmeyin diye hareket etmeye çalışıyoruz. Bunlardan birisi de bugün gerçekleştirdiğimiz bu buluşmamız. Bu etkinlikleri sürekli devam ettireceğiz. Hatta zaman zaman gerek sanatsal, gerekse de kültürel faaliyetlerde de bunları üniversite olarak artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Her zaman öğrencilerin yanlarında olacaklarına dikkat çeken Rektör Altun, “Sizlerin başarıları ve üzüntülerini her zaman paylaşmak istiyoruz. İsteklerinizde ve şikâyetlerinizde her zaman bizlere ulaşın. Birey olarak her biriniz bizim için değerlisiniz” diye konuştu.

Etkinlik, Rektör Altun’un öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263