banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Hüseyin Ercan ERMAŞ Anadolu Lisesinde Mezuniyet Sevinci

Başarıyı gelenek haline getirmiş eğitim anlayışıyla başarılı bireyler yetiştiren Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine Muğla Vali Yardımcısı Ali YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin AYKIRI, Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ERCAN, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doktor Ali Abbas ÇINAR, Okul Müdürü İsa TURAN ve öğrenci velileri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Ermaş Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan; “Bugün öğrencilerimizin en mutlu gününde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin aldığınız eğitimle ülkemizin aydınlık yarınlarına şimdiden daha büyük umutla bakıyoruz. Sizlerin insanlık için birer faydalı bireyler olacağınıza yürekten inanıyorum. Rahmetli babamız Hüseyin Ercan’dan bizlere miras kalan kalkınmanın eğitim ve öğretimle olacağı anlayışı doğrultusunda sorumluluk üstlenmeye devam edeceğiz. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm öğretmenlerimize verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer tören konuşmalarının ardından 12. Sınıf öğrencileri bayrak ve flamayı 11. Sınıf öğrencilerine teslim etti.

Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü öğrencilerin ödüllerinin verilmesinden sonra tüm öğrencilere diplomaları verildi.

Okul birincisi Cansu Karabaş’ın okul kütüğüne birincilik rozetini çakmasının ardından mezun olan tüm öğrencilerin diplomaları verildi.

Öğrencilerin heyecanlarını, sevinçlerini ve başarılarını birlikte yaşadığı mezuniyet töreni keplerini atmalarıyla birlikte son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263