banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Bursalı iki girişimci e-ticarette çok kanallı satışı teke indirdi

ULUTEK Teknopark firmalarından Sopyo Yazılım’ın kurucusu olan iki girişimci, e-ticaret alanında çok kanallı satış sistemini teke indirerek KOBİ’ler için önemli bir kolaylığı hayata geçirdi.BURSA (İGFA) - ULUTEK Teknopark’ta Sopyo Yazılım isimli firmalarıyla çalışmalarına devam eden Ender Gazel ve Ahmet Alan, yazılıma olan ilgilerini girişimcilikle buluşturarak e-ticaret alanında geliştirdikleri teknolojiyle çok kanallı satışı tek bir platforma indirdi. Yaklaşık 10 yıldır çalışmalarını girişimcilik ve yazılım üzerine sürdüren Ender Gazel ve Ahmet Alan, ULUTEK Teknopark bünyesinde Sopyo Yazılım firması adı altında pazaryeri ve e-ticaret entegrasyonuna olanak sağlayan girişimleriyle 3 yıldır birçok alanda hizmet veriyor.

KOBİ’LERE BÜYÜK KOLAYLIK

Girişimci Ender Gazel ve Ahmet Alan’ın geliştirdikleri platform ile internet üzerinden çok kanallı satış yapan ya da yapmak isteyen KOBi’lere, e-ticaret operasyonlarını tek bir noktadan yürütebilme imkânı sağlanabiliyor. 8 yıldır KOBİ’lere e-ticaret yazılımları ve danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten Ender Gazel, “KOBİ’ler için satış kanallarının her birinde ürün, fiyat, rekabet, stok, fatura, kargo, müşteri desteği, ödeme takibi yönetiminin tek tek yapılması çok fazla maliyet ve iş yükü oluşturuyordu. Bugün geldiğimiz noktada ise ürün, stok, ‘erp’ entegrasyonu ve kargo operasyonlarının kolay ve işlevsel bir şekilde yönetilmesini, rakiplerin değişen fiyatlarını takip ederek otomatik fiyat rekabeti yapılmasını, farklı satış kanallarından gelen siparişlerin kargo ve faturalandırma süreçlerinin toplu bir şekilde yönetilmesini ve müşterilerden gelen soruların tek bir ekrandan cevaplanmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

TEKNOPARK İMKÂNLARI BÜYÜMEYİ SAĞLADI

ULUTEK Teknopark’ın sunduğu imkânlardan ve desteklerden faydalandıklarını vurgulayan Ahmet Alan da “Vergi maliyeti anlamında ULUTEK TEKNOPARK bünyesinde olmanın büyük avantajlarını gördük. Bunun yanı sıra verilen eğitimler, iş ortaklığı toplantıları, yeni mezun ya da mezun olacak genç yeteneklerle buluşma gibi imkânlar bizim gibi girişimciler için çok önemli. Ayrıca ULUTEK’teki diğer girişimci firmalarla çok hızlı iletişime geçerek fikir alışverişinde bulunabiliyoruz. 2020’de Türkiye’nin en büyük e-ticaret alt yapı sağlayıcısı olan IdeaSoft'un kurduğu Idea Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından yatırım aldık. Aldığımız yatırım sayesinde ekibimizi hızla büyüterek KOBİ’ler için yurt içi ve yurt dışı e-ticaret platformlarında katma değerli servisler geliştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263