Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Coşkunöz'den KÜME eğitimleri başlıyor

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın Bursa’da faaliyete geçirdiği Türkiye’nin ilk Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi (KÜME) bünyesinde verilen eğitimler, gördüğü yoğun ilgi üzerine tüm Türkiye’ye açılıyor.BURSA (İGFA) - Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), mesleki ve teknik eğitimde öncü olma vizyonuyla sanayide nitelikli insan kaynağına yönelik yeni projeler üretmeye devam ediyor.

CEV’in faaliyete geçirdiği Türkiye’nin ilk Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi (KÜME) kapsamında verilen eğitimler, şimdi de Türkiye’ye açılıyor. 

16 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak ve Türkiye’nin her yerinden mühendislik öğrencilerine açık olacak Katmanlı Üretim Eğitimi tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

Program kapsamında 250 mühendislik öğrencisine ‘katmanlı üretime giriş’ten ‘malzeme bilimi’ne, ‘katmanlı üretim için tasarım’dan ‘iş modeli geliştirme ve proje oluşturma’ya toplam 17 farklı eğitim verilecek.

2 hafta süreyle toplam 30 saat çevrimiçi olarak verilecek eğitimler için başvurular da çevrimiçi olarak yapılıyor. CEV eğitmenleri ve Ar-ge Uzmanları tarafından verilecek eğitimler sonunda ekip çalışmalarında başarılı olan katılımcılar Coşkunöz Eğitim Vakfı’nda 2 gün yüz yüze uygulamalı eğitim almaya hak kazanacak. Yüz yüze eğitime Bursa dışından katılacak adayların yol ve konaklama masrafları CEV tarafından karşılanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263