banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

MÜSİAD: Hedefe adım adım yaklaşıyoruz

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, yerli ve milli üretim gücünü tüm dünyaya ispat edeceklerini söyledi.İSTANBUL (İGFA) - MÜSİAD Genel Merkezi’nde düzenlenen iftar programı; Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, milletvekilleri, iş dünyası temsilcileri ve MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye’nin, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine adım adım yaklaştığını ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, “Yoğun talebe karşı, üretim ve ihracatı aksatmamak adına alternatif çözümler üreten Türk sanayicilerinin desteği ile 300 milyar dolar ihracat hedefine en kısa sürede ulaşacağız. Yerli ve milli üretim gücümüzü tüm dünyaya ispat edeceğiz. Türkiye, salgın döneminde ekonomisini en hızlı toplayan G-20 ülkesi olacak” açıklamasında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ve MÜSİAD üyeleri, MÜSİAD Genel Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programı kapsamında Türkiye ekonomisinin gelecek hedefleri ve stratejik eylem planları aktarıldı.

“COVİD-19 SALGININDAN GÜÇLENEREK ÇIKTIK”

Türkiye’nin Covid-19 salgını sürecinde doğru zamanda, doğru eylem planlarını uygulayarak öne çıktığını ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, “Sağlık hizmetlerinin yanı sıra kamu düzeni, istihdam, üretim, ihracat gibi alanlarda gösterdiğimiz güçlü performansla ülkemizi küresel kriz ikliminden ayrıştırdık. Tedarik zinciri süreçlerini en etkin şekilde yöneterek özellikle lojistik sektöründe hem uzak hem de yakın coğrafyalarda global bir kavşak olma yolunda ilerliyoruz. Gelişmiş ülkelerin dahi ciddi krizler yaşadığı bu dönemden Türk milleti olarak güçlenerek çıktık. Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine adım adım yaklaşıyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263