banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Ahi Evran Resim Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

2021 Ahi Evran yılı etkinlikleri kapsamında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından düzenlenen “Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması” ödülleri sahiplerini buldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, akademisyenler, öğrenciler ve yarışmacılar katıldı.

2021 Ahi Evran yılı etkinliklerine katkı sağlayanlara teşekkür eden Güzel Sanatlar Dekanı Prof. Dr. Aygül Aykut, etkinlikte yaptığı konuşmada yarışma hakkında bilgiler verdi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında yarışmada derece elde eden yarışmacıları tebrik ederek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

2021 Ahi Evran yılı etkinlikleri kapsamında ERÜ olarak biz bir dizi etkinlik düzenlediklerinin altını çizen Rektör Çalış, “Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması üniversitemiz tarafından düzenlenen önemli etkinliklerden birisidir. Ahi Evran gençliğe, esnaf ve sanatkâra örnek olmuş etik kurallar ve ahlaki değerleri ile örnek alınacak müstesna kişiliktir. Bu kapsamda 2021 yılı Ahi Evran Anma Yılı etkinlikleri kapsamında Erciyes Üniversitesi olarak tabiki üzerimize düşeni yapmamız gerekmekteydi. Bugün 2021 yılı Ahi Evran Anma Yılı nedeniyle düzenlediğimiz son etkinlik olan ‘Ahi Evran Anma Yılı Uluslararası Jürili Resim Yarışması’ etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından ödülleri takdim edildi.

  Ödül töreni, resim sergisinin davetliler tarafından gezilmesinin ardından sona erdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263