banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

CW Enerji’ye Solarex İstanbul’da yoğun ilgi

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, sektörü ile ilgili hemen her organizasyonda aktif olarak yer almaya devam ediyor. Firma, sektörün en önemli buluşmalarından biri olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nda (Solarex İstanbul) yerini alarak, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.ANTALYA (İGFA)- Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, 7-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve sektörün en önemli buluşmalarından biri olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’nda (Solarex İstanbul) gövde gösterisi yaptı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, fuarda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdikleri yenilikçi ürünlerini sergilediklerini söyledi. Fuarda stantlarına ilginin oldukça fazla olduğunu belirten Sarvan, “Güneş enerji sistemlerinin öncü firması olarak bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. Fuarlar aracılığı ile hem mevcut hem de son teknoloji ile ürettiğimiz yeni ürünlerimizi sektör temsilcileri ile buluşturuyoruz. Ziyaretçileriniz ürünlerimizi yakından görme şansı elde ederken detaylı bilgi sahibi de oluyorlar” dedi.

"YENİ TEKNOLOJİLERİ BÜNYEMİZE KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ" 

Solarex İstanbul’da yenilikçi ve fark yaratan çalışmalarını katılımcılarla bir araya getirdiklerini ifade eden Sarvan, fuarda ikili iş görüşmeleri sonucunda verimli iş birliklerine imza attıklarına dikkat çekti. Sarvan, “Solarex İstanbul’da son teknoloji ile geliştirdiğimiz ve dünyanın dört bir yanına ihraç ettiğimiz ürünlerimize ilgi fazlaydı. Sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak her türlü organizasyonda yer almaya özen gösteriyoruz. CW Enerji olarak, sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına kendimizi sürekli geliştirmeye ve yeni teknolojileri bünyemize katmaya devam edeceğiz. Sektörümüzün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmak hedefiyle alanında uzman kadromuzla birlikte hızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263