banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Hacda aşı şartı kalktı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker, Suudi Arabistan’ın umre ve hac ziyaretleri için ülkeye girişlerde PCR, aşı ve karantina şartını kaldırdığı söyledi.

BURSA (İGFA) - Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı’nın, aşı yaptırmamış hacı adaylarının ve ziyaretçilerin her türlü vize ile Suudi Arabistan'a girişlerine izin verileceği bilgisinin de kendilerine ulaştığını söyledi.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Burkon Turizm Genel Müdürü Hasan Eker, “Suudi Arabistan hac ve umre için kısıtlamalarını kaldırdı. Bu yıl için Hac kararı çıktı. Suudi Arabistan bu yıl bir milyon hacı adayını kabul edecek. İki yıldır iş yapamayan hac-umre acentalarımız için memnuniyet verici bir gelişme. Sektörümüz için hayırlı olsun” dedi.

Eker açıklamasının sonunda Umre içinde Hac sonrasında iznin çıkacağını ve bu müjdeyi de Hac tarihine kadar vermeyi umduklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263