Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

İstanbul'da ara tatil eğlencesi başladı

İBB, ara tatilde birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri çocuklarla buluşturuyor. Mini konser, havuz keyfi, kukla gösterimi ve daha çok fazlası İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor.İSTANBUL (İGFA)- İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tatil dönemini çocuklar için eğlenceye dönüştürmeye devam ediyor. Şehrin dört bir yanında hazırlanan etkinliklerle çocuklar tatilin keyfini doyasıya çıkarıyor.

BİRBİRİNDEN RENKLİ PROGRAMLAR 

Her yaş gurubundan katılımcıları ağırlayan bir kültür sanat kompleksi olan Müze Gazhane, ara tatil boyunca daha fazla çocuğa imkan tanıyarak atölyelere ve film gösterimlerine ev sahipliği yapacak. Birbirinden değerli mimari eserlerin 1/25 oranındaki küçültülmüş hallerine yer aldığı Miniatürk, Ara tatilde sokak oyunlarından balon gösterilerine kadar ücretsiz aktivitelere ev sahipliği yapacak. Ziyaretçilerini İstanbul’un fethine götürerek tarihte uzun bir yolculuğa çıkaran Panorama 1453 Tarih Müzesi, ara tatili boyunca çocukların uğrak noktalarından biri olacak. Birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinliklerle ilgili bilgi ve kayıt sayfasına kultur.istanbul adresinden ulaşılabilir.

ARA TATİLDE HAVUZ KEYFİ

Ara tatilde çocuklar aquaparkta buluşacak. 11-15 Nisan tarihleri arasında 7-13 yaş grubundaki çocuklar Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi aquaparkında eğlenecek. Sınırlı sayıda katılımla gerçekleşecek etkinliğe https://online.spor.istanbul/ adresinden kayıt yapılabilecek.

Şehrin gezici sahnesi ‘Sahnebüs’, eğlenceyi gösteri alanlarına uzak kalan noktalarına götürecek. Silivri, Çatalca, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenyurtlu çocuklar; mini konser, kukla gösterimi ve özel aktivitelerle buluşacak. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263