banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Kayseri Kocasinan depremin merkezinde

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; yardım ulaştırabilmek için depremin yaşandığı ilk saatlerinden itibaren çalıştıklarını söyledi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Tarihin en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya olduklarını belirten Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, depremin olduğu ilk saatlerden itibaren belediyenin tüm tesislerini vatandaşlara açtıklarını ve depremin yaşandığı şehirlere belediye iş makinaları ile personellerini seferber ettiklerini söyledi.  “Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür” diyerek, belediye ekiplerini ve araçlarını deprem bölgesi için seferber eden Başkan Çolakbayrakdar, millet olarak derin üzüntü duyduklarını belirterek, deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu felaket günlerini geride bırakacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; “Öncelikle ülkemize, milletimize geçmiş olsun. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Mevla’m rahmet eylesin. Yaralı olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar versin. Temennimiz, en az can kaybıyla bu felaketi atlatmış olmamızdır. Allah, milletimizi ve vatanımızı her türlü felaketten korusun. Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263