Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Kayseri OSB'den Hacılar'a ziyaret

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan başkan Özdoğan; “Her zaman sanayicilerimizin yanındayız, her zaman sanayicilerimizle aktif ve dinamik bir şekilde iç içe olmalıyız.” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Ziyarette konuşan Kasyseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu; içinde bulundukları bölgenin belediye başkanını ziyaret etmekten oldukça mutlu olduklarını kaydederken, "Değerli başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak istişare yapacağız, sorunlarımızı konuşmak üzere sanayicilerimiz adına buradayız.” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdoğan, sanayicilerle aktif ve dinamik bir şekilde iç içe olmaları gerektiğini vurgularken, "Hacılar sanayi ile hemhal olmuş bir ilçemiz. Organize Sanayi Bölgesi’nde de hem Hacılar’ımız hem Melikgazi’mizin de coğrafi olarak sınırları içerisinde bulunması da bizim için önemli. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Organize Sanayi Bölgemizle aktif, dinamik, sürekli işbirliğinde ve iç içe olmalıyız"” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263