Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kocaeli'den AYKOME’ye yenilikçi uygulama

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yine diğer belediyelere örnek olacak bir projeyi hayata geçiriyor.

2011 yılında Türkiye’de ilk defa kazı başvurularının online olarak yapılması ve başvuru sonuçlarının da online platformlarda değerlendirilerek kazı ruhsatı ve çalışma bildirimlerinin çok kısa sürede sonuçlandırılabilmesi amacıyla AYKOME bilgi sistemi devreye alınmıştı. AYKOME bilgi sistemi değişen ihtiyaçlar ve gelişen teknolojiyle birlikte ihtiyaçları karşılamamaya başlamış ve her geçen gün artan kullanım yoğunluğuyla birlikte çağın gerisinde kalmıştı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından yeniden ele alınan Yönetim Bilgi sistemleri platformunun ilk projesi olan AYKOME bilgi sistemi yenilenen ara yüzü ve iyileştirilen performansıyla 1 Nisan 2021 tarihi itibariyle kurumların ve alt yapı firmalarının kullanımına açılacak.

Yenilenen AYKOME bilgi sisteminin devreye alınmasıyla ilgili hazırlanan planlama takvimine göre ilk etapta ilçe belediyelerin AYKOME birimlerine eğitimler verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263