banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Nevşehir'de ramazan coşkusu

Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri programının bu haftaki konukları ünlü ilahi sanatçısı Murat Belet ile yazar ve psikoterapist Senai Demirci olacak. Büyük ilgi görmesi beklenen program 16 Nisan Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Müslümanlar için rahmet ve mağfiret mevsimi olan Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatabilmek amacıyla düzenlediği ramazan etkinlikleri sürüyor.

İlki geçtiğimiz hafta yapılan ve Grup Tillo ile İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Emin Ay’ın konuk olduğu etkinliklerde bu hafta yine ünlü isimler Nevşehirlilerle buluşacak.

16 Nisan Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve saat 21.30’da başlayacak olan programda ilk olarak ünlü ilahi sanatçısı Murat Belet sahne alacak.

Seslendireceği ilahi, ezgi ve şarkılarla katılımcılara duygu yüklü bir akşam yaşatacak olan Belet’in ardından ise Yazar Senai Demirci’nin sohbeti yer alacak.

Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev’in sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak olan programa vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263