banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

İzmit'te Deprem Müzesi'ne kapsamlı bakım

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Cephanelik’te bulunan 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nde kapsamlı fiziki bakım çalışması gerçekleştirdi. Etüt Proje Müdürlüğü teknik personeli tarafından teras ve yan cephelerde yapılan incelemelerde su yalıtımı sisteminin yenilenmesi gerektiği tespit edildi.

Yalıtım sorunun çözülmesi için hızlıca proje hazırlanmasının ardından 450 metrekarelik alanda su yalıtım sistemini yenilemek için önce mevcut beton zemin kaldırıldı. Daha sonra yalıtım sistemi yenilenerek bir haftalık testten geçirildi. Testin başarılı olmasıyla birlikte su yalıtım sisteminin üstü tekrar betonla kaplandı.

İzmit Belediyesi, 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ne ulaşımı sağlayan yolu da yenileyerek daha uzun ömürlü olması için beton zemine dönüştürdü. Müzenin etrafını çevreleyen 300 metre kare alana sahip deforme olan yol, hızlıca yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263