banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Kocaeli’de sahil basketbol keyfi yakında başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin geneline spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Hereke Sahilinde yapılan basketbol sahası son aşamaya geldi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hereke Sahil Parkında özellikle gençlerin ihtiyaç duyduğu alanda spor yapma imkanı veriyor. Büyükşehir, spor yapılabilecek sahaları ilimizin her noktasına kadar ulaştırıyor. Körfez ilçeye bağlı Hereke Sahil Parkında 14x24 ebadındaki basketbol sahası ve üçlü potalı basket sahası da parktaki sportif aktiviteleri zenginleştirecek. Yapımı devam eden basketbol sahası bölgenin gençlerini ve aileleri mutlu edecek.

Sahil Parkı’nda basketbol sahasının yapımı tamamlanmak üzere. Temel betonu atılan futbol sahasının zemin düzenlemesi yapıldı. 16x 24 metre boyutundaki basketbol sahasının 4 metre yüksekliğinde çelik kontrüksüyon çerçevesi yapılıp demir montajı bitirildi. Beton üstüne asfalt kaplama zemini yapıldı. Sahanın etrafına 40 metre yürüyüş yolu ve sahanın etrafına 1000 m² çim serimi gerçekleştirildi. Son olarak da basketbol sahasının zemin boyama işlemleri yapılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263