banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

TRT sanatçıları Kayseri'yi büyüledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye ile valilik iş birliğinde düzenlenen TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ne katıldı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kültür ve sanat etkinliklerine verdiği anlayış hizmetiyle kentte düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerini Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, milli kültürün sürdürülmesine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenen TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ne katıldı. 

Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Haldun Taşan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, TRT Genel Müdür Yardımcısı Hasan Öymez, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, rektörler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ücretsiz ve halka açık olarak düzenlenen konserde, TRT Radyo Dairesi Başkanlığı’nda görev alan profesyonel ses ve saz sanatçıları sahne aldı.

Konser, Gesi Bağları türküsü ile başlarken, TRT saz ve ses sanatçıları Kayserililere müzik ziyafeti sundu.

Program sonunda sahneye çıkarak, katılımcılara çiçek takdim eden Başkan Büyükkılıç’a da TRT radyosu hediye edildi.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “TRT’mizin çok değerli genel müdürü dostumuz Mehmet Zahid Sobacı kardeşimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Genel müdür yardımcımıza, daire başkanımıza, sanatçı dostlarımıza ve sunucu dostlarımıza hoş geldiniz. Kayseri bizi mahcup etmedi, bu tür programların devamını bekliyoruz. Ayrıca yine hemşehrimiz TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak hocamıza da teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. 

“KAYSERİ BURADA, SİZLER BURADASINIZ, İYİ Kİ VARSINIZ”

Konseri dinlemek üzere Kayserililerin yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Büyükkılıç, “Kayseri burada, sizler buradasınız, iyi ki varsınız. Sizlere minnet duyuyor, inşallah sizlere layık olma yolunda gayret göstermeye devam edeceğiz. Ankara’dan, İstanbul’dan, İzmir’den gelen sanatçı dostlarımıza da özellikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Hasan Öymez de, “Değerli Kayserililer, bizleri bugün bağrınıza bastınız, salon hınca hınç doldu. İlginize çok teşekkür ediyoruz. Ev sahipliği yapan Valiliğimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. TRT ailesi adına hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263