Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Gülden 'İçimize mi atalım' dedi

Türk Pop müziğinin sevilen kadın vokallerinden Gülden, yeni şirketinden yepyeni şarkısını yayınladı.İSTANBUL (İGFA) -  2012 yılında yayınladığı ‘Unutamam Dedin’ single’ı ile çıkış yapan Gülden, ‘Yatsın Yanıma’ ve ‘Yakarım İstanbul’u’ gibi şarkılarının yanı sıra Ozan Doğulu, Bahadır Tatlıöz gibi sanatçılarla yaptığı ortak çalışmalarla da adından söz ettirmişti.

Son olarak geçtiğimiz yıl ‘Yandan Yandan’ şarkısını yayınlayan sanatçı, yeni şarkısı için büyük bir titizlikle çalıştı. Söz ve müziği kendi imzasını taşıyan “İçimize mi Atalım” şarkısı için Sony Music Türkiye ile anlaşan Gülden, şarkısını sevenleriyle buluşturdu.

https://youtu.be/AEZEXM9WgOU

İzzet Başlak yönetmenliğinde çekilen dansçıların eşlik ettiği klipte Gülden birbirinden renkli kareler ile sevenlerinin karşısına çıktı.

“Bana şarkı yazdıran duygunun her halini çok seviyorum” diyen Gülden, slow şarkılarının yanı sıra hareketli şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Artık sessiz dönemin olmayacak. 'İçimize mi Atalım’ ile diğer çalışmalarının da başlangıcını yapıyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263