Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

 Monica Bellucci'nin turnesi Türkiye'den başlıyor

Dünya çapında ses getiren prodüksiyonlarla Türkiye'de ve yurtdışında sahne sanatları alanında önemli bir yere sahip olan Piu Entertainment, kuruluşunun 10. yılındaki etkinlikler serisini özel bir yapımla başlatıyor. Dünyaca ünlü sanatçı Monica Bellucci, tüm zamanların en büyüleyici sesine sahip ünlü soprano Maria Callas’ın Tom Volf tarafından kaleme alınan "Maria by Callas" biyografisinin sahne uyarlaması “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar" oyunu ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Bellucci, Piu Entertainment’in 10. yılında 21-22 Nisan’da İstanbul’da, 24 Nisan’da ise Londra’da sanatseverlerle buluşacak. İSTANBUL (İGFA)- Dünya çapında ses getiren prodüksiyonlarla Türkiye'de ve yurtdışında sahne sanatları alanında önemli bir yere sahip olan Piu Entertainment, kuruluşunun 10. yılındaki etkinlikler serisini özel bir yapımla başlatıyor. Piu Entertainment, pandemi sonrasında yeniden hareketlenen eğlence sektöründe yerel ve uluslararası platformlarda sahnelenecek gösteri ve konserlerle bu alandaki en önemli markalardan biri olarak konumlanıyor. 

Piu Entertainment'in yeni dönemde çok daha aktif olacağını ifade eden Piu Entertainment ortağı Raif İnan; “Geçtiğimiz iki yılda birçok sanat etkinliğinden ne yazık ki uzak kaldık. Artık eski günlere dönmeye başladığımız bu günlerde küresel çapta hareketlilik de başladı. Piu Entertainment geçen sürede hiç durmadan çalıştı ve duraklama döneminde aslında bugünlere hazırlık yaptı. Önümüzdeki sezonda en çok ses getirecek yapımları, konserleri ve gösterileri hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde sanat severlerle buluşturacağız. Bu yılki etkinliklerimizin entertainment sektöründe Türkiye'nin küresel çaptaki yetkinliğinin ve organizasyon becerisinin bir yansıması olacağına inanıyorum" dedi.

Monica Bellucci gibi önemli bir sanatçıyı Türkiye’ye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Piu Entertainment ortağı ve CEO’su Cemil Demirok; “Piu Entertainment olarak Türkiye’de ve İngiltere’de önemli işlere imza atıyoruz. Bugünlerde ise bizi çok heyecanlandıran bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Sektördeki 10. yılımızı kutladığımız bugünlerde dünyaca ünlü, ödüllü isim Monica Bellucci’yi önce İstanbul’da ve ardından Londra’da seyirciyle buluşturacak olmak gurur verici. Geçen iki yıllık süreçte sanat severler büyük bir heyecanla beklediler ve artık buluşma zamanı geldi. Monica Bellucci'nin Maria Callas'ın hayatından kesitleri yansıtan performansının 2022 sezonundaki prömiyeri de İstanbul'da başlayacak, ardından Londra'daki gösteriyle devam edecek. Çok heyecanlıyız, umarım izleyicilerimiz de heyecanımızı paylaşır ve bu etkinliği İstanbullu sanat severlerin de katılımıyla keyifli bir ortamda gerçekleştiririz” dedi.

Sinema kariyerindeki başarısını sahne sanatlarındaki performansıyla sürdüren Monica Bellucci, "Maria Callas: Mektuplar ve Anılar" oyunu ile Piu Entertainment ve Zorlu PSM iş birliği ile izleyenleriyle buluşacak. Bellucci, Piu Entertainment’in 10. yılındaki özel etkinlikler kapsamında 21-22 Nisan tarihlerinde İstanbul’da, 24 Nisan’da ise Londra’da sahneye çıkacak. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263