banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya Bandırma operasyon Selami Şahin

Akşener: "Bu arkadaşlar gittiği zaman hırsızlık son bulacak"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Millet ittifakı Belediyelerinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşener, konuşmasında şunları söyledi:

“Çok değerli misafirlerimiz, İl Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Ankara’yı Ankaralıların şehri haline getiren Sayın Mansur Yavaş. Alper Taşdelen kardeşimin daveti üzerine geldik, çok güzel hizmetler yapılacağını ve yapıldığını gördük, çok mutlu olduk. Güzel söz; doğru belediyecilik. 750 dönümlük bir kupon arazinin üzerine neler neler yapılırdı, halkın emrine milletin emrine ver, park yap, bahçe yap bizi çok onurlandırdı ama birilerinin siniri kesin bozdu. Mansur Yavaş da aynı şeyi yapıyor Bu gidişle İstanbul’a taşınır ama orada da Ekrem İmamoğlu var. Bu güzelliğin oluşmasını engellemek için ellerinden ne geldiyse yaptılar. Ama Rumeli kızlarını engellemek çok zor.

Umut oldunuz çocuklarımız için, gençlerimiz için umut oldunuz. Sayın Genel Başkanımız da gençlerimizle toplantılar yapıyor ben de uzun zamandır gençlerle çalışıyorum, birinci öncelikleri Türkiye’yi terk etmek. Sizin yaptığınız çalışmalar, bu özel örnekler o gençlerin umutsuzluğunu ortadan kaldıran; acaba bir hayat yaşayabilir miyiz, bir geleceğimiz olabilir mi? sorusuna umutlu bir cevap verdiren çalışmalar. Belediyecilikle ilgili çalışma biçimini o kadar yolundan çıkardılar ki, aslında yaptığınız iş göreviniz ama görevinizi yaparak ortaya koyduğunuz tavır bu ülkenin çocuklarının bu ülkede kalmasına bir umuttur. Onun için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Çalmayınca çırpmayınca, kupon araziler olmayınca böyle oluyormuş bu da hepimizi çok mutlu ediyor.  

Bu arkadaşlar gittiği zaman hırsızlık sonra bulacak, değer istismarı on bulacak ve gerçekten hizmet öne geçecek

Bütün iftiralarla mücadele ede ede gelindi ama milletimiz görüyor ki, sizlerin yaptığı hizmetlerle görüyor ki, bu arkadaşlar gittiği zaman hırsızlık son bulacak, değer istismarı son bulacak ve gerçekten hizmet öne geçecek. Bu iddiayı gerçekleştirdiğiniz için sağ olasınız, var olasınız.

Türkan Saylan ismini gördüm, Allah mekanını cennet etsin Türkiye’deki lepra meselesinin tek mücadele edeniydi. Felç geçirmişti yattığı yerden örgü örerek örgüleri o hastalara hediye etmiş bir insandı. Anadolu’yu tek tek dolaşıp tek tek o hastaları bulup mücadele etmiş bir insandı. Orada gördüklerinden edindikleriyle Türkiye’ye borcunu ödemeye çalışan bir kadındı. Bu ülkede Türkan Saylan’ı hasta yatağından kaldırıp hapse koydular. O Türkan Saylan hiç küsmedi annesinin kendisine söylediği bu ülkenin insanlarını sev talimatını ölünceye kadar uyguladı. Allah onun mekanını cennet etsin.”

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263