banner281
Öne Çıkanlar Balıkesir Tekirdağ Bilecik Sakarya operasyon

Nippon Paint, Türkiye boya pazarında iddialı

BURSA (İGFA) - 1881 yılından bu yana süregelen tecrübesini teknoloji ve performansla buluşturan Nippon Paint, 13 yıldır düzenlediği Asya'nın en prestijli tasarım ödülü AsiaYoung Designer Awards’ın Türkiye ayağını da başlattı.

Betek Boya ve iştiraklerini bünyesine katarak geçen yıl Türkiye pazarına giren Japonya merkezli Nippon Paint, insan odaklı, inovatif, değer katan ve özgün tasarımları destekleyen gücüyle pazarda fark oluşturuyor.

Türkiye pazarına girişinin ilk yılını bin 500'e yakın kişinin katıldığı çevrim içi etkinlikle gerçekleştiren Nippon Paint, mimarlık dünyasının dahi isimlerini konuk konuşmacı olarak ağırladı. Ünlü oyuncu Selma Ergeç'in moderatörlüğündeki özel etkinlikte, dünya mimarisinde söz sahibi olan çok ünlü isimleri; mimar, iç mimar ve tasarım meraklılarıyla buluşturdu. Etkinliğe katılan PlastiqueFantastique’in ortaklarından YenaYoung ve MarcoCanevacci, projelerinin insanı yansıtmasına önem verdiklerini dile getirirken Danimarkalı çok disiplinli tasarım ofisi SLA'nın ortağı RasmusAstrup, NipponPaint’in çözüm ortağı olduğu mimar, iç mimar ve tasarımcılara hikayelerini ve ilham veren projelerini anlattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263