banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Ak Partili Canbey, manda yetiştiricileri ve Tarım Bakanını ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi; Türkiye Damızlık Manda Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı, aynı zamanda Balıkesir Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakkı Peltek, Balıkesir Manda Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Ali Çırpıcı, Tokat Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Muzaffer Keser, Yozgat Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yusuf Selvi, Bartın Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Gül, Afyonkarahisar Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Kelem ile ziyaret etti.BALIKESİR İGFA- AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Türkiye genelinde manda üreticilerinin talep ve beklentilerinin ele alındığı görüşmede mandacılığın desteklenmesi ve ülkemizin bu alandaki potansiyelinin artırılması hususunda Bakan Kirişci’den destek talep edildi.

Olumlu bir atmosferde gerçekleşen görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Damızlık Manda Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Hakkı Peltek, “Meclis’te Milletvekilimiz Sayın Mustafa Canbey’i ziyaret ederek manda üreticilerimizin sorunlarını kendisine anlatmıştık. Sağ olsun hemen Tarım ve Orman Bakanımızla görüşerek bizleri Bakan beyle bir araya getirdi. Sayın Bakanımız da bizi ilgiyle karşılayarak taleplerimize çok sıcak baktı. Manda üreticileri olarak görüşmeden oldukça memnun kaldık. Destekleri Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’ye ve ne zaman ihtiyacımız olsa her derdimize koşan için AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz Mustafa Canbey’e teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Canbey, “Taşı toprağı altın Balıkesirimiz, her alanda olduğu gibi manda yetiştiriciliği noktasında da bereketli ve potansiyeli olan bir memleket. Balıkesir Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakkı Peltek’in aynı zamanda Türkiye Damızlık Manda Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı olması bizi bu alanda daha çok çalışmaya itti. Başkanımızı Balıkesir’de ziyaret etmiştik. O da bizi Meclis’te ziyaret etti. Görüşmelerimiz neticesinde oluşan taleplerimizi Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’ye anlattık. Sayın Bakanımız konuyla yakından ilgilendi. Üreticilerin beklentilerinin karşılanması noktasında çalıştıklarını belirtti. Destekleri için Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’ye çok teşekkür ediyoruz.” dedi
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263