Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler ayvalık 29 göçmen

Bursa'da AK Gençler çocuklara şenlikli akşam

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Ramazan Ayı’nı şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği gençlerle buluşmalar ve çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdikleri şenlik programları ile dolu dolu yaşıyor ve yaşatıyor.BURSA (İGFA) - AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı, çocuklara gönüllerince bir akşam yaşattı.

Hüdavendigar Kent Parkı’nda düzenlenen organizasyonda çocuklar, AK Parti İl Gençlik Kolları mensuplarının hazırladığı özel araçta geleneksel Hacivat ve Karagöz gösterisi, birbirinden farklı oyun ve gösteriler ile aktivitelerle çocuklar gönüllerince eğlendi.

Ramazan Ayı boyunca şehrin farklı noktalarında her kesimden gençlerle biraraya gelerek On Bir Ay’ın Sultanı’nın güzelliklerini paylaştıklarını belirten AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, düzenledikleri organizasyonla geleceğin teminatı çocuklarla birlikte keyifli bir akşam yaşadıklarını ifade etti. Pandemi ile birlikte gelen zorunlu fiziki ayrılığın ardından Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun doyasıya yaşanıp, yaşatılabilmesi için her anı değerlendirerek, bu ayın feyzini Bursalı gençler ve çocuklarla paylaşabilmek adına faaliyetlerini aralıksız sürdüreceklerini belirtti. Temiztürk, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263