Öne Çıkanlar Bursa Bilecik EDİRNE Kocaeli düzensiz göçmen

Bursa'da İYİ Partililer nöbetteki polisleri ziyaret etti

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yılı’nı sahur vakti görev yapan emniyet mensuplarıyla birlikte kutladı.BURSA (İGFA) - Bursa'da İl ve ilçe yöneticileriyle birlikte Nilüfer Polis Merkezi’nde nöbet mesaisi yapan güvenlik görevlileriyle sahur sohbeti yapan İYİ Partililer, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yılnı kutladı.

İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada, bir ülkenin en büyük zenginliği sahip olduğu huzur ve güveni olduğunu ifade ederek "Emniyet Teşkilatımız ve bünyesinde görev yapanların her biri bizim göz bebeğimiz, en değerlilerimizdir” dedi.

Klasik sorunların kronikleştiğini belirten partililer, örneğin mevzuattan kaynaklanan sorunlar arasında maaş dengesizlikleri, sayısız sözler verilmesine rağmen halen çözülmeyen 3600 ek gösterge meselesi; giyim, kuşam ve diğer maddi haklarla dair ekonomik problemleri; silah ve mesleki diğer donanımlardan kaynaklanan sorunlar yer aldığını belirterek, "Sağlık ve sosyal yardım hizmetleriyle ilgili hiç bitmeyen çileleri… Emniyet mensuplarımızın, bütün bu kronikleşen klasik sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulmasıyla ilgili beklentilerini biliyoruz ve yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz " dediler.

Ziyarette, yapılan iyileştirmeleri içeren ve halen Meclis Komisyonları’nda bekletilen çalışmaların, bir an evvel sonuçlandırılmasını, muhalefet partileri olarak her daim talep ettiklerin de sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263