banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Büyükataman 6'lı masaya yüklendi: Zillet masasında Türk Milleti yoktur

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesaplarından Altılı Masa’ya yüklendi.ANKARA (İGFA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "İP Genel Başkanı Meral Akşener’in sığıntı durumuna düşürüldüğü zillet masasında Türk milleti yoktur, Cumhuriyet yoktur, bağımsızlık ve beraberlik yoktur. Zillet masasında olsa olsa FETÖ ve PKK taleplerine göz kırpma, teröristlere özgürlük vaadi ve Türkiye düşmanlarına umut vardır" dedi.

Sosyal medya hesaplarından Altılı Masa’ya yüklenen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Altılı Masa’nın Türk milletini temsil etmediğini de belirterek, Türkiye Cumhuriyetini kuran irade bugün Cumhur İttifakı’nda vücut bulmuş ve Türk yüzyılının kapısı Cumhur İttifakı ile aralanmıştır" dedi.

Altılı Masa’dan önce kalkıp ardından yeniden oturan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenen Büyükataman, "Milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylemekten kaçınmayan, Atatürkçü pozları kesen İP Genel Başkanı Meral Akşener; Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine kökten düşman olan HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’yla mı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaksınız? Anayasanın ilk dört maddesine göz diken Ali Babacan, anadilde eğitim isteyen Ahmet Davutoğlu, terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen Kılıçdaroğlu ve yerel yönetimlere özerklik diyerek bölünmeye kapı aralayan CHP’yle mi Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlayacaksınız" diye sordu.

https://twitter.com/buyukataman/status/1641010544567021569

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263