banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Milli Eğitim Müdürü İYİ Partiye katıldı

 Ekinci'ye partiye katılımından dolayı Muğla İl Başkanlığında düzenlenen törenle İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun tarafından parti rozeti takıldı. Törene, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, İl Başkanı Cumhur Davut Akmeşe il ve ilçe yönetimi üyeleri katıldı.


ERGUN:İYİ PARTİ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR.

Törende konuşan İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, "İYİ Parti her geçen gün güçleniyor. Bugünde bu güçlenmenin şahitliğini yaptık. Muğla İYİ Parti için seçimlerde zirvede olacak illerden bir tanesi. Vatandaşımız tercihini İYİ partiden yana kullanıyor ve üye sayımız artıyor. Uzun yıllardır Milli Eğitimde görev yapan müdürümüz, hocamız bugün aramıza katıldı. Kendisine hoş geldin diyoruz, hayırlı olsun" dedi.

EKİNCİ: BU ÜLKEYE BORCUMU ÖDEYEBİLMEK İÇİN İYİ PARTİYE KATILDIM

"Türkiye'de artık birçok şeyin değişmesi gerekiyor. Devletin tamamen Türk devleti anlayışını yitirdiği, kurumların tamamen bozulduğu bir dönemi yaşıyoruz. Tabi ki eğitimci sıfatıyla her şeyin bozulduğu bu dönemde bu bozukluğunun temelinde eğitim olduğunu düşünüyoruz. Maalesef çalışırken bunları düzeltme şansına sahip olamadık. Çünkü eğitimle ilgili kararları kimlerin aldığını, uygulamaları kimlerin yaptığını hiçbir zaman tam olarak biz bile bilemedik. Maalesef ülkemizde eğitim yönetilmiyor ve kimin yönettiği bilinmiyor. Bu ülkeye borcum var düşüncesiyle, her şeyin sil baştan yapılması hayaliyle siyasete ilk defa bir partiye katılıyorum. İYİ Parti kadrolarına katılarak Türkiye'nin şekillenmesine katkı vermek için bugün itibari ile kaydımı yaptırdım."

Konuşmaların ardından İYİ Parti saflarına katılan Celalettin Ekinci'ye rozetini İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun taktı.

CELALETTİN EKİNCİ KİMDİR.?
Celalettin Ekinci, 1965 yılında Konya'da doğdu. Orta öğretimini Konya - Akşehir'de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu. Çeşitli illerde öğretmenlik, yöneticilik ve Eğitim-Bir-Sen Ankara 4.No'lu sendika başkanlığı yapan Ekinci, sırasıyla Niğde, Gaziantep, Muğla ve Kayseri'de 9 yıla yakın İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptıktan sonra bir yıl Milli Eğitim Bakanlık Müfettişliği görevine getirildi. Ekinci, 2021 yılının Kasım ayında '31 yıllık öğretmenlik hayatını Milli Eğitim Bakanlığını ve Eğitimi doktorlara ve mühendislere bırakıyorum' diyerek Milli Eğitim Bakanlığında yapılan liyakatsiz atamalara tepki göstererek emekliliğini istedi. Muğla'da yaşayan Celalettin Ekinci evli ve bir kızı ile bir oğlu vardır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263