banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Ceylan'dan Bursa'ya sürpriz ziyaret

Feyzi SARIKAYA (GEMLİKLİFE)

MYK Üyeleri birlikte Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığını ziyaret eden Canan Ceylan, burada kadınlarla bir araya geldi. Türkiye Değişim Partisi Bursa İl Başkanı Bülent Çelik ve il yönetiminin hazır bulunduğu programda, Gemlik İlçe Başkanı Özcan Yerlikaya'da eşi ve kadın kolları başkanı da katıldı.

Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Bursa'da bayrağı Bülent Başkana teslim ettiklerini belirterek; "İnşallah bayrağımızı daha iyi yerlerde temsil edecekler. 4 ay gibi bir sürede 65 ilimizde teşkilatlanmamızı tamamladık. Bununla ilgili her ilde 4-5 ilçemizde de teşkilatlanmalarımız devam ediyor. Allah kısmet ederse haziran ayında kurultayımız var. Kurultayın ardından biz de seçime hak kazanmış bir parti olarak yolumuza devam edeceğiz. Siyasetin dilini sevgiyle sürdüceğiz. Trakya'dan Kars'a sevginin hakim olduğu bir siyasi anlayış getireceğiz. Siyasetin dili değişecek, gençlerin geleceği değişecek, kadınların geleceği değişecek, bizimle birlikte bambaşka bir kadın profili olacak, değişim kadınları konuşulacak her yerde. Her kadın kendi ayakları üzerinde duracak" dedi.

Ceylan, "Biz iktira geldiğimizde 81 ilde aynı anda tarım, üretim ve fabrikalar açılacak, geçmişteki gibi fabrikaların dumanları tütmeye devam edecek. Evlerde şuan taş pişen kazanlarda aş pişecek" diyerek, parti olarak kadınların eğitimine çok önem vereceklerini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
GemlikGenel BaşkanTdp

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263