Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Ardahan'lı Dilruba Ayşenur Aktürk başarıya doymuyor

ARDAHAN DOĞUMLU

Dilruba Ayşenur Aktürk 2008 Ardahan merkezde doğdu 6 sene Ardahan'da yaşadı daha sonra 2015 yılında İstanbula taşıdılar ailenin 2.çocuğu olan çok hiperaktif bir çocuk olan Dilruba 2.sınftayken çok haraketli, aktif, yerinde duramayan bir çocuk olduğu için enerjisini atmak için Gaziosmanpaşa spor kulübünde karete bölümüne kayıt oldu ilk aylarda İbrahim Akbulut hoca yeteneğini fark etti. Sakarya ilkokulunda tamamladı hem okul hayatı hem karate ikisini bir arada devam ettirdi. Dumlupınar ortaokul 8. Sınıf öğrencisi olan Dilruba bir çok maça girerek 46 madalya ve 7 kupa sahibi oldu . Gelecekte dünya ve Avrupa şampiyonu olmak.olimpiyatlara girmeye hak kazanmak istiyor.

İBRAHİM AKBULUT HOCA'NIN GÖZETİMİNDE
2008 Ardahan merkezde doğdu 6 sene Ardahan'da yasadı daha sonra isatnbul'a taşındı ilkokulu Sakarya ilkokulun'da tamamladı 2016 yılında gaziosamanpaşa belediyesi karete kulübüne kayıt oldu antronümüz İbrahim Akbulut eşliğinde hala devam etmekte Ortaokuklu Dumlupınar Ortaokulun'da 8.sınıf öğrencisi hedefleri eğitimini güzel bir lise'ye gitmek daha ilerisinde Dünya ve Avrupa şampiyonu olmak, Olimpiyatlara katılmaya hak kazanmak...

BAŞARILAR İLE DOLU BİR KARİYER

2022 Türkiye karate  1.si

2022 Adana karete 3.sü

2021 5. Uluslararası Çanakkale karate 1.si

2021 Türkiye takım karate 1.si balkan 1.si

2020 Türkiye takım karate 1.si balkan 1.si

2020 33. Uluslararası Boğaziçi karate 1.si

2019 şubat  karate 34 süper lig 2.si

2019 Kasım karate 34 süper lig 3.si

2019 Minikler ve Yıldızlar karate şampiyonası 3.sü

Toplamda 46 madalya 7 kupa  Milli Sporcu

SAMİ ATICI: TÜM SPORCULARIN YANINDA OLACAĞIZ

Ardahan Konfederasyonu Genel Başkanı Sami Atıcı,  “Spora kazandırdığımız her genç kazandığımız bir vatan toprağı gibidir. Özelikle dijital çağda İnternet bağımlılığı, uyuşturucu, alkol, sigara gibi maddelere karşı sporla mücadele edilmesi gerektiğinin bilinciyle hareket etmekteyiz. Bu yüzden Dilruba’nın yaşıtlarına ve bölge coğrafyasına iyi bir örnek olduğunu belirtmeliyim. Dilruba Aktürk ve bütün sporcu hemşerilerinin hayırsever iş insanlar tarafından desteklenmelidir. Biz de kendisinin ve tüm sporcuların her anlamda yanlarında olacağız.”

Anahtar Kelimeler:
Dilruba Ayşenür Şentürk

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263