banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Belediye Kütahyaspor 2. Lig'e kilitlendi

Belediye Kütahyaspor’un, Artvin Hopaspor ile 17 Mayıs'ta Dumlupınar Stadı'nda oynayacağı Play-Off mücadelesi öncesinde il protokolü, takıma moral ziyaretinde bulundu.KÜTAHYA (İGFA) - 2. Lig mücadelesi için 17 mayıs 2022 Salı günü Artvin Hopaspor ile oynanacak olan Play-Off mücadelesi öncesinde, Belediye Kütahyaspor, Teknik Direktör İsmail Güldüren nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Dumlupınar Stadı'nda yapılan teknik ve taktik idmanı ziyaret eden Vali Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Alb Murat Kırbaç, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ı Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak ve Teknik Direktör İsmail Güldüren karşıladı. 

İl Protokolü idman sonrasında oyuncularla konuşarak bu maçı kazanacak güçleri ve inançları olduğunu bir kez daha vurguladı.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Salı günü güzel ve centilmen bir maç ile galibiyetle ayrılmalarını diledi. "Mücadele eden, alnının terini akıtarak elinizden geleni yapmanızı temenni ediyorum" diyen Vali Çelik, "Kütahya’ya çok keyifli anlar yaşatıyorsunuz. İnşallah 2. Lige çıkarız. Başarılar diliyorum” dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise, durumun Play-Off’a getirilmesinin başarı olduğunu belirterek, tezahüratlar, alkışlar ve dualarla yanlarında olduklarını söyledi.

Ziyarette protokol mensupları futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263