banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Bursa'da Osmangazili kulaçlardan önemli başarı

Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1.Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, müsabakalarda önemli başarılara imza attı.BURSA (İGFA)  - Atıcılar Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1.Vize ve 13+ Yaş Baraj Geçme Müsabakaları’na 4 ildeki 23 kulüpten toplam 463 sporcu katıldı.

Osmangazi Belediyespor Kulübü, 20’si kadın olmak üzere toplam 48 sporcu ile müsabakalarda mücadele etti.  Serbest, kurbağalama, kelebek, sırtüstü ve karışık olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda, Osmangazi Belediyespor’un genç kulaçları, yüzme sporunun geleceği adına adeta umut saçtı.

2012 yaş grubunda mücadele eden Osmangazi Belediyespor’dan 9 sporcu grup müsabakasına, 4 sporcu ise finallere katılmaya hakkı kazandı. Müsabakalarda 2011 yaş grubunda havuza giren 14 sporcu ise grup müsabakalarına katılırken, 5 sporcu da finallere katılma başarısı gösterdi. 13+ yaş grubunda boy gösteren 2 sporcu da Temmuz ve Ağustos ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263