banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Edremitspor BAL'a yükseldi

1966 Edremitspor 2021-2022 sezonu Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off finalinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.BALIKESİR (İGFA) -  2021-2022 sezonu Balıkesir Süper Amatör Lig İl birinciliği maçında 1966 Edremitspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanan maçı 1966 Edremitspor 1-0 kazanarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen taraf oldu.

Edremit’ten gelen yaklaşık 2 bin taraftarın da takıma destek verdiği karşılaşmadan Yeşil-Sarılı takım 66. dakikada Ali Tayfun Akbey’in attığı golle 1-0 galip ayrıldı.

Bu sezon oynadığı 19 resmî maçta  19. galibiyetini elde eden 1966 Edremitspor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Maçın ardından 1966 Edremitspor’a şampiyonluk madalyaları Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Onar, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç,  şampiyonluk kupası ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin tarafından verildi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sporcuları tebrik etti, “Edremitimiz bir çok alanda olduğu gibi sporda da daha yukarıları hak ediyor. Şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun. Emeği geçen tüm sporcu, teknik heyet ve idarecilerimizi kutluyorum. Bu şampiyonlukta emeği olan geçtiğimiz ay kaybettiğimiz Teknik Direktörümüz, sevgili arkadaşımız Çağdaş Alkan’ı bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263