banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

İnegölspor Erzincan'ı gözüne kestirdi

BURSA (İGFA) - Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Anagold 24 Erzincanspor maçının da kendileri için bundan sonraki maçlar gibi final havasında olacağını dile getirdi.

Kazandıkça nefes alabildiklerini vurgulayan Şimşir, "Kahramanmaraş galibiyeti çok önemli bir galibiyetti. Daha önce kazandığımız Sancaktepe maçı bile hiç kimsenin küçümsememesi gereken bir maçtı. Sancaktepe, Velimeşe’yi yenip alttaki grubun içine çekti. Özellikle ilk 10 sıralamasının aşağısındaki takımlar için her puanın avantajı var. Savaşacak, coşkulu oynayacak, istekli oynayacak, yürekle oynayacak arkadaşlara ihtiyaç var. Kırmızı kart cezalısı Fatih dışında eksiğimiz yok. İnegölspor camiasının da bütün seyircilerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Hiç kimsenin bir tarafa çektiği ya da bir tarafta değişik senaryolar, kurgulamalar hazırlamasına gerek yok. Ben insanları rahatlatmaya çalışıyorum ama boza bizim ensemizde pişiyor şuanda. Biz ve yönetim kurulu profesyonel anlamda bu işin ucundan tutan ekibiz. Bu anlamda insanlar hata yapabilir ama hainlik yapamayız" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263