banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Maçın ardından

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında konuk ettikleri Bursaspor'un haklı bir galibiyet aldığını belirtti.

Korkmaz, Antalya Stadı'nda Bursaspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşmada oyun olarak hiçbir şey yapmadıklarını ifade ederek, "Zaten oyun olarak hiçbir şey yapmadığınız zaman kazanma şansınız yok. Bursaspor bizden daha iyiydi ve kazandı. Tebrik ediyorum." diye konuştu.


- Bakkal: "İnancım hiçbir zaman kaybolmadı"


Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise 8 maçtır deplasmanlarda kazanamadıklarını anımsattı.

Bakkal, kaybettikleri zaman lige veda edeceklerini bilerek sahaya çıktıklarını ve stresli bir maç olduğunu dile getirdi.

Futbolcularının üretken bir futbol ortaya koyduğunu anlatan Bakkal, şunları kaydetti:

"Biz bulunduğumuz konumdan çıkacağız' diye mücadele eden oyuncu grubumuz vardı. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Kenetlendik ve kazandık. Oyun disiplinine inanılmaz bağlı bir takım vardı. Bu da net pozisyonlar getirdi. Önemli olan galip çıkmaktı. Biz sadece ipten aşağıya indik. Sehpadan indik. Boynumuza ip geçmişti. Sehpaya bugün vuramadılar. Ben bu ortamlarda çok çalıştım. Çok ipten indim. İnancım hiçbir zaman kaybolmadı."

Antalyaspor karşısında kazanılan 3 puan ile nefes aldıklarını vurgulayan Mesut Bakkal, "Su yüzeyine çıktık. Şimdi yüzme, galip gelme zamanı. Göztepe maçını kazanamazsak bu maçtaki galibiyetin hiçbir anlamı olmaz. Bursaspor, galibiyeti çok ertelemişti. Kendilerine, herkese, camiaya yakışır bir mücadele oldu. Mutluyuz. Süper Lig'de kalma şansımız devam ediyor. Belki de herkesten çok. Hem oyunculara hem de taraftara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263