banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Sakaryalı sporcular ay yıldızlı bayrağı her yerde dalgalandırıyor

Ulusal, uluslararası ve Milli Takım forması altında müsabakalara çıkan Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları başarıdan başarıya koşuyor. Ulusal, uluslararası ve Milli Takım forması altında müsabakalara çıkan Büyükşehirli sporcular şehrimizin gururu oldular.

Hırvatistan’ın Rijeka kentinde düzenlenen 29. Rijeka Cup turnuvasına katılan Büyükşehir Karate takımı sporcuları toplamda 5 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya toplayarak madalya kürsüsünde yer aldılar. 52 ülkeden 3 bini aşkın sporcunun katıldığı Kick Boks Dünya Kupası’nda ise Büyükşehirli sporcular şehrimizi gururlandırdılar.

Büyük Erkekler 81 kiloda yarışan Büyükşehirli milli sporcu Fatih Erman Dünya 3.’cüsü olurken büyük bayanlar 60 kiloda Ayşe Kaplan ise Dünya 2.’ncisi olarak ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdılar.

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün koşu takımında yer alan Ali Turan ise Birinci Uluslararası Konya Yarı Maratonu’nda 60-64 yaş grubu birincisi olarak altın madalyaya uzandı

MİLLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Göynük Atatürk Spor salonunda yapılan 24. Uluslararası U20 Şampiyonlar Turnuvası’na katılan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı sporcuları kıran kırana geçen mücadelelerden 2 bronz madalya çıkardı. Milli Takım adına mücadele eden Büyükşehirli sporculardan Cengizhan Dağ grekoromen stil 77 kiloda, Ramazan Can Aktaş ise grekoromen stil 63 kiloda üçüncü olarak şehrimizi gururlandırdı. Kahraman Maraş’ta düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda ise Büyükşehirli sporcu Ertuğrul Ahmet Nizam 38 kiloda Türkiye 3.’ncüsü oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263