banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Samsun Vezirköprü'de off-road heyecanı

BANTBORU Off-Road Team, İlayda Hancı Korkut pilotajında katıldığı 2022 sezonunun ilk yarışını, hedefleri doğrultusunda kendi sınıfında podyum başarısı ile tamamladı.SAMSUN (İGFA)- Çamurlu pistlerin başarılı takımı BANTBORU Off-Road Team (BBOT), 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın Samsun’da koşulan ikinci yarışını kendi sınıfında 3.sırada tamamlayarak bir kez daha podyumda yer alma başarısı gösterdi.

BANTBORU’nun Birleşmiş Milletler Kadınların Güçlenmesi Prensipleri angajmanı kapsamında destek verdiği, Türkiye’nin tek kadın off-road birincisi İlayda Hancı Korkut, iki yıllık bir aranın ardından geri döndüğü ulusal şampiyonanın ikinci yarışında da başarılı zamanlara imza attı. İlayda Hancı Korkut’a co-pilot koltuğunda, her zaman olduğu gibi eşi Batuhan Korkut eşlik etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılı kutlama programı kapsamında yapılan yarış, TOSFED 2022 ulusal yarış takviminde yer alan ulusal Off-Road Şampiyonası'nın ikinci ayağı olarak 13-15 Mayıs tarihlerinde Vezirköprü Offroad Kulübü organizasyonunda gerçekleştirildi.

BANTBORU Off-Road Team, ulusal şampiyona yarışları dışında katılacağı TransAnatolia Rally Raid yarışında ise Mitsubishi L200’ün pilot koltuğunu, bu yarışa her katılımında başarılı sonuçlara imza atan Batuhan Korkut’a emanet edecek. Bu yarışta Batuhan Korkut’un co-pilot olarak eşlik edecek isim, bir diğer BANTBORU Off-Road Team sporcusu Mert Tepe olacak.

Ulusal şampiyonada bir sonraki yarış, 18 – 19 Haziran tarihlerinde ANDOFF / Ankara Doğa Sporları Ve Offroad Kulübü organizasyonunda Ankara’da gerçekleşecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263