banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

GameX kapılarını 19 Mayıs't açıyor

Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en büyük Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX, 19-22 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. İSTANBUL (İGFA) - Her yıl 100 binin üzerinde oyunseverin katıldığı GameX’e bu yıl 19 Mayıs 2022 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da 100 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Pandemi dolayısıyla 2 yıldır ara verilen GameX’in 16. yılında oyunsever gençler, markalar, basın mensupları ve sektör paydaşları bir araya gelecek. Bölgenin en büyük cosplay yarışmasının ve turnuvaların gerçekleşeceği GameX’te ziyaretçiler hem büyük ödül için yarışacak hem de birbirinden renkli görüntülere tanık olacak.

GameX 2022’nin katılımcıları arasında PUBG Mobile’ın yapımcısı dünya devi Tencent Games, GameOn ve Tivibu markalarıyla Türk Telekom, finansal çözümler sunan Papara, oyun içi satışlar yapan Oyunfor, blockchain teknolojileri geliştiren Funverse Games, Monster Energy, Arma Computer, Hawk Chair, Almila Oyuncu Odası, Hado ve daha birçok marka bulunuyor.

Game Factory partnerliğinde organize edilen GameX’in iş geliştirme (B2B) alanında ise Google, analitik çözümler sunan Adjust ve oyun sektöründe insan kaynağı hizmeti sağlayan Zindhu HR gibi markalar sponsor olarak yer alıyor. Ayrıca yurt dışından birçok konuşmacının katılacağı GameX iş geliştirme (B2B) alanındaki 3 günlük konferans programında; Oyun Tasarımcıları, Geliştiricileri, Yapım ve Yayıncıları Derneği (OYUNDER) de sektörün geleceğiyle ilgili bir panel düzenleyecek.

21 Mayıs Cumartesi günü PUBG Mobile standında Aleyna Tilki konserinin gerçekleşeceği GameX 2022’de oyun etkinliklerinin yanı sıra ödüllü turnuvalar, cosplay yarışmaları, konserler ve çok daha fazlası olacak. Ayrıca 500 bin TL ödüllü Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası PUBG Mobile Yükselen Yıldızlar’ın finali de GameX 2022’de düzenlenecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263