Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

IBM Software’ın Türkiye’deki yeni çözüm ortağı İSTAR Araştırma oldu

Merkezi New York, ABD'de olan, dünyanın en büyük bilişim teknolojisi şirketi IBM Software’ın Türkiye’deki resmi çözüm ortağı İSTAR Araştırma oldu.İZMİR(İGFA)- ABD'de yer alan yazılım şirketi IBM Software’ın bünyesindeki oldu. 410.000'i aşkın çalışanı ile 170'ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor.  Yazılım alanındaki geliştirme ve çözüm çalışmaları ile İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık da çalışmalar ve projeler gerçekleştirecek.

IBM SPSS Statistics nedir? Güçlü bir istatistiksel yazılım platformu olan IBM SPSS Statistics, kuruluşlara verilerinden eyleme dönüştürülebilir içgörüler elde etmesine olanak sağlayan, bir dizi güçlü özellik sunan yazılım programıdır. SPSS Statistics ile şunlar yapılabilir:

Kullanımı kolay bir arayüz aracılığıyla veriler analiz edebilir, daha iyi anlayabilir ve karmaşık  ve araştırma sorunları çözülebilir. Yüksek doğruluk oranı ve kaliteli karar alma süreci sağlamaya yardımcı olan gelişmiş  istatistiksel prosedürlerle büyük ve karmaşık veri kümelerini hızla anlaşılabilir. Açık kaynak yazılımıyla entegrasyon için uzantıları, Python ve R programlama dili kodu kullanılabilir. Esnek devreye alma seçenekleriyle yazılım kolayca seçip yönetilebilir. SPSS Statistics, Microsoft Windows ve Mac işletim sistemleriyle kullanılabilir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263