banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Kocaeli'den Azerbaycan’da 'Bilim' şov

TEKNOFEST Azerbaycan etkinliğine katılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin standındaki eğlenceli atölyeler ve bilim şovlar yoğun ilgi görüyorKOCAELİ (İGFA) - 2018'den bu yana T3 Vakfı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye’nin en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'in Azerbaycan’da gerçekleştirilen etkinliğine Kocaeli Bilim Merkezi de atölye çalışmaları ve bilim şovlar ile yerini aldı.

KOCAELİ BİLİM MERKEZİ’NE İLGİ

TÜBİTAK Bilim Merkezleri alanında yer alan Kocaeli Bilim Merkezi standında birbirinden eğlenceli atölyeler ve bilim şovlar, Azerbaycanlı ziyaretçilerle birlikte gerçekleştiriliyor.

Festivalin açılışında katılım sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da gerçekleştirilen bilim şovda Müzeler Şube Müdürü Dr. Kemal Taha Hülagü, eğitmenler Özcan Sarıca ve Seracettin Karaosmanoğlu’ndan oluşan Kocaeli Bilim Merkezi ekibinin yanında yer aldı.

Bakan Varank ile birlikte gerçekleştirilen Bilim Şov alandaki ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263