Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Heyecan verici bir kış tatili için Bulgaristan'ı seçelim

sharethis sharing button

Bansko,Bulgaristan’da kış tatili için kayakçılara harika koşullar sunuyor.Fiyat ve koşullar açısından Avrupa'nın en iyi kış merkezlerinin başında geliyor.


Bir kış destinasyonu olarak Bansko'nun en büyük avantajları güzel doğa, gerçek kar ve konforlu otellerde konaklama için olağanüstü koşullarıdır. Burada, kayak pistlerinin uzunluğu 75 km'dir, 18 modern kayak tesisi vardır ve kayak turizmi koşulları hem ileri seviyedeki kayakçılar için hem de yeni başlayanlar ve çocuklar için uygundur. Tatil merkezinde bulunan yapay kar makineleri, nisan ortasına kadar harika bir kış tatili için gerekli koşulları garanti ediyor


Bansko'da çok sayıda kayak ve snowboard okulu, kayak anaokulu vardır, öğretmenler çok deneyimli ve birkaç dil konuşmaktadır. Kayak, snowboard, kızak, buz pateni pratiği yapabilirsiniz. İstanbul metropolün sadece 568 km uzaklıkta olan dağ beldesinin son derece güzel doğasına aşık olabilirsiniz.


Bansko'da bulunan otellerde misafirlerin sağlığını Kovid 19'dan korumak için çok sıkı şartlar ve kontrol uygulanmaktadır. Kayak ekipmanları birkaç saatte bir dezenfekte edilmektedir, mesafe ve maske takma gereksinimleri sizi tehlikeli virüsten koruyacak, siz ve sevdikleriniz için güvenli bir tatil sağlayacaktır.
Önemli not: 2021'de Bansko iki dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacaktır.


(27-28 Şubat) Kayak Dünya Kupası ve (1-10 Mart) Genç kız ve delikanlılar Dünya
Şampiyonası başlangıçları düzenlenecektir.


Kayak ve SPA tatili – Katarino SPA Hotel'i seçin.


Lüks otel Katarino SPA Hotel **** Bansko'daki oteller arasında ilk 3'te bulunuyor. 300 milyondan fazla ziyaretçiye sahip olan ve dünya genelinde otelleri karşılaştıran uluslararası site HotelsCombined'e göre Katarino, Bansko'daki ilk 3 otel arasında yer alıyor ve dünyanın seçkin otel koleksiyonunun bir parçasıdır.


Havuzları ve SPA merkezi şifalı maden suyu içerdiğinden, kayak tatili ile termal kaplıcanın avantajlarını birleştiren seçkin bir SPA otelidir.


Bansko’dan sadece 9 km uzaklıkta olan Katarino SPA kompleksi, dağın eteğinde, asırlık çam ormanları arasında, havanın saflığı, her tarafı saran doğanın güzelliği, Bansko'nun gürültülü ve kalabalık sokaklarından uzaklığı onu eşsiz kılıyor.

Katarino SPA Sağlık alanı

Kayakçılar için

Kayakçılar için en iyi olanaklar garantilidir, çünkü tesis 8:00-17:00 arası her saat başı Bansko'daki teleferiğe ücretsiz transfer sağlamaktadır. Otelden Salomon kayak malzemelerini uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz,otel, kayak botu ısıtıcısı bulunan, kayak depolama odasına sahiptir. Kendi kayak ekipmanınız var ise, ücretsiz olarak kayakdepolarını kullanabilirsiniz.


Otelin resepsiyonunda, teleferikte satıldığı fiyatlardan kayak pasoları satın alabilirsiniz, ancak bunu burada sıra beklemeden yapacaksınız. Ayrıca otel resepsiyonundan siz veya çocuğunuz için bir kayak eğitmeni talep edebilirsiniz.


Yemeklerimiz

Oteli diğerlerinden ayıran ve onu favori yapan şey kahvaltı ve akşam yemeklerinde zengin açık büfe sofraların leziz yemekleridir. Mutfaktaki tüm ürünler leziz ve doğaldır çünkü tesisin kendi çiftliklerinde yetiştirilmektedir.
SPA merkezi ve maden suyu havuzları tatil için bu güzel kompleksi tercih eden misafirler için Katarino Spa'daki termal alanı ücretsizdir.


Termal alanda doğal şömineli dinlenme alanı, fin saunası, kiva saunası, infrared sauna, tuz odası, buz çeşmesi, macera duşları, tepidarium, laconium, fitnes merkezi bulunmaktadır ve bunları kısıtlama olmaksızın kullanabilirsiniz.

Yüz bakımı


SPA Merkezinin Wellness bölümünde dengenizi yeniden sağlamaya odaklanarak yüz ve tüm vücut için çeşitli prosedürler ve terapiler sunuluyor. Terapiler çok çeşitlidir – relaks edici masajlar, yaşlanmayı geciktirici terapiler, detoksifikasyon prosedürleri, kaliteli fransız kozmetikleri ile yüz kozmetik terapiler, terapötik masajlar ve vücut için mineralli su ile hidroterapi.


34°C sıcaklıkta maden sulu iç ve dış havuzları, tüm yıl boyunca çalışmaktadır. Otelin
misafirleri için şezlong ve bornozlar ücretsizdir.

Boş zamanı eğlenceleri

Çocuklar ve yetişkinler için otel ücretsiz animasyon sunmaktadır.

Çocuklar için mükkemel donanımlı çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Profesyonel bakıcılar çocuklarla ilgilenir ve onlarla oyunlar oynarlar. Ayrıca açık havada, temiz dağ havasında da eğlenceler düzenlenmektedir. Anne babalar için su aerobiği, yoga ve yakın bölgelere yürüyüş imkanları sunuyoruz.

Sanat atölyelerine hem küçükler hem büyükler  zevkle katılıyor. Burada resim yapabilir, kil figürler yapabilir, şarkı söyleyebilirler.


Spor aktiviteleri

Otelin kendine ait 4 şeritli bowling salonu, açık tenis kortu, masa tenisi vardır. Bilardo oynayarak eğlenebilirsinız. Çocuklar için de dart,playstation, langırt, air hokeyi sağladık.


Doğrudan rezervasyon

Katarino SPA Hotel'in minimum 3 gecelik konaklama için sunduğu fiyatlar mükemmeldir. Otelin internet sitesi www.hotelkatarino.com üzerinden doğrudan rezervasyon yapabilir ve bunun gerçekten özel bir aile kış tatili için en iyi fiyat olduğundan emin olabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263