banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Adıyaman'da sanatın ışığında kadın

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda eğitim alan bayan kursiyerler tarafından yapılan birbirinden değerli ürünler özel bir AVM ’de sergilendi.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman Halk Eğitim Merkezi kurslarında öğrenim gören bayan kursiyerlerin Adıyaman Park AVM’de açmış olduğu” Sedef Kakma Filmografi ve Katı Sanatı” sergisinde el emeği göz nuru eserler Adıyamanlı sanatseverlerle buluştu.

HEM Öğretmeni Asiye Aydın,  kursiyerlerin çok severek çalıştığı farklı tekniklerle yapılan eserleri sergilemenin heyecanını yaşadığını söyledi. Çok güzel bir sergi olduğunu belirten Aydın, "Vatandaşlarımız beğenisi kazanan eserlerimiz El emeği, göz nuru tasarımlarımız olduğu için çok mutluyum, kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kursiyerlerden Betül Dimez ise; “HEM'e bağlı olarak Asiye Aydın'ın öncülüğünde başlayan kursun sonucunda el emeği göz nuru eserlerimizi halkımıza sergilemekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Dimez, kursun Adıyaman’lı kadınların sosyal hayat, el becerisi ve aynı zamanda aile bütçesine katkı sunması konusunda göstermiş olduğu başarının bir neticesi olduğunu kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263