banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Bisiklet Tamir Çadırları Konyalıların hizmetinde

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında şehrin farklı noktalarında kurduğu bisiklet tamir çadırları 4 Haziran akşamına kadar bisiklet kullanıcılarına ücretsiz hizmet verecek.KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında şehrin farklı noktalarına kurduğu bisiklet tamir çadırlarını bisikletseverlerin kullanımına sundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın bisiklet ve bisiklete binme oranının en yüksek şehir olduğunu anımsatarak, bisiklet konusunda her zaman Türkiye’ye örnek olacak uygulamaları hayata geçirdiklerini belirtti.

Başkan Altay, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şehrin farklı noktalarında hizmet veren ücretsiz bisiklet tamir çadırlarının da bunlardan birisi olduğunu dile getirdi.

Bisiklet tamir ve bakım çadırlarında fren ayarı, fren teli, pedal, lastik tamiratları, zincir ve pedalların yağlanması gibi hizmetler ücretsiz sunuluyor.

Bisiklet bakım çadırları dün Selçuklu İlçesi Yıldırım Beyazıt Camii yanı ve Selahaddin Eyyubi Tepesi’nde hizmet verirken; bugün Meram İlçesi Tarihi Meram Köprüsü ve Tantavi Kültür Merkezi önünde; yarın ise Karatay İlçesi Karşehir Pazar Yeri ve Yediler Sancak Camii bahçesinde kurulacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263