Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Bursa'da şehit aileleri ile gazi ve yakınları birlikte oruç açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla İl Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen iftar programı şehit aileleri ile gazi ve yakınlarını iftar sofrasında buluşturdu. BURSA (İGFA) - İl Jandarma Komutanlığı’nın Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlediği şehit aileleri ile gazi ve yakınlarını iftar programı Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında yapıldı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Bakanı Alinur Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da programda şehit ailelerini yalnız bırakmadı. 25 Nisan Kara Şehitlerini Anma Günü’ne denk gelen iftar programında konuşan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, her ne pahasına olunsa olsun vatana göz diken iç ve dış düşmanları bertaraf ederek şehitlerin ve gazilerin emanetini daima yükseklere taşıyacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da böyle anlamlı bir programın paydaşı olmanın kendileri için büyük bir onur ve gurur olduğunu belirterek, "Ben ne söylesem boş. Ama dünyada şehidin ailesine, eşine, çocuklarına ‘başınız sağ olsun’ denildiğinde ‘vatan sağ olsun’ diyebilecek başka bir toplum yoktur. Vatanımız, ay yıldızlı bayrağımız için canımızı seve seve siper ederiz. Sizlerin eşleri, evlatları, babaları bu kahramanlığı gösterdi. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263