Öne Çıkanlar Sanayi Doktora Programı Zülhan Eralp Hacivat Eren Bülbül 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Bursa, Kıbrıs güç birliğinde kazanan gençler olacak

Bursa’nın akademik başarıyla öne çıkan eğitim kurumu Venüs Kampüs’ün kurucu müdürü Ali Erzincanlıoğlu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) Bursa Temsilciliği görevini yürüteceklerini açıkladı. Erzincanlıoğlu açıklamasında, “UKÜ, Venüs Kampüs güç birliğinde kazanan gençlerimiz olacak. Gençlerimiz üniversite ile ilgili bilgi almak için bize ulaşabilirler ” dedi.BURSA (İGFA)- 110 farklı ülkeden 20 bini  aşkın öğrenci, 18 farklı ülkeden 750’yi aşkın uzman akademisyeni ile farklı ekollerde eğitim veren Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi öğrencilere tanıdığı ayrıcalıklar ile de öne çıkıyor.

UKÜ; Avrupa’nın seçkin üniversiteleri ile çift diploma,  çift anadal ve yandal programları ile farklı disiplinlerde eğitim, bütünleşik doktora programları ile akademik hayata geçiş,  farklı oda tipleri ile her bütçeye uygun yurt seçeneği, Kıbrıs’ın en büyük spor kompleksi CIU ARENA, 84 programda kesintisiz devam eden burs ve indirimler ile öğrencileri kariyer yolculuğuna hazırlıyor.

YAVRU VATANIN KALBİNDE ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR

UKÜ ile ilgili bilgiler paylaşan Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, “UKÜ sahip olduğu fiziksel ve teknik altyapısı ile bölgenin başarılı yükseköğretim kurumlarından biri. 2020 yılında Uluslararası Mimarlık, Yapı ve Tasarım Ödülleri Kentsel Tasarım kategorisinde dünya birinciliği ile dünyanın saygın üniversitelerinden biri arasında yer alıyor.  Yavru vatanın kalbinde muhteşem bir şehirde öğrenci dostu Lefkoşa’da yer alan üniversite yüzde 70’i Türkiye’den olmak üzere 100’den fazla ülkeden öğrenciyi geleceğe hazırlıyor.” dedi.

KESİNTİSİZ VE ÇEŞİTLİ BURS İMKANLARI

Öngörülen eğitim süresi boyunca öğrencilerin kesintisiz ve çok çeşitli burs imkanlarından yararlanabileceğini belirten Erzincanlıoğlu, “Çift anadal ve yandal programları ile tek bir alanda değil farklı alanlarda da öğrenciler uzmanlaşabilir. Farklı bir pencereden dünyaya açılmak için UKÜ’nün, Avrupa’nın ve İngiltere’nin saygın üniversiteleri ile yaptığı çift diploma anlaşmalarından yararlanıp bu yönde hayali olan öğrencilerimiz hedeflerine ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı

ERZİNCANLIOĞLU, “KARİYER PLANLAMASI BİR İKİ HAFTADA OLMAMALI”

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin Bursa İl Temsilciliği görevini üstlendiklerini aktaran Erzincanlıoğlu, “Venüs Kampüs olarak öğrencilerimize Kariyer Koçluğu desteğimiz sürüyor. Bu anlamda gençlerimiz üniversiteye geçişte verecekleri karar çok önemli, bir iki haftalık planlamalar ile yapılan tercihler gençlerin kariyerlerini ve tüm hayatını etkiliyor. Venüs Kampüs olarak yıllar boyunca öğrencilerin tüm gelişimlerini takip ederek kariyer planlamasını oluşturuyoruz. Son olarak UKÜ ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde, UKÜ hakkında bilgi almak isteyen herkesi Venüs Kampüs’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

12 Fakülte, 5 Yüksekokul, 3 Meslek Yüksekokulu, 67 Lisans, 16 Ön Lisans programı, 52 Tezli- 32 Tezsiz Yüksek Lisans, 19 Doktora, 2 Profesyonel Doktora programı olmak üzere 220’nin üzerinde saygın dünya üniversiteleri ile iş birliği içerisinde olan ve 9 Araştırma Merkezi ile öğrencilere kariyerlerine hazırlayan BKÜ; denklik, akreditasyon ve üyelikleri ile öne çıkıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263