banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Bursalı gençler adrenalin dolu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Decathlon işbirliğiyle düzenlediği spor şenliğiyle, 7’den 70’e Bursalılar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile gençlik haftasını heyecan ve adrenalin dolu etkinliklerle kutlamaya başladı.BURSA (İGFA) - Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle dolu dolu dolu kutlayacak olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, etkinliklerin startını Hüdavendigar Kent Parkı’ndaki spor şenliği ile verdi.

Decathlon işbirliğiyle yapılan etkinlikte park, futboldan basketbola, voleyboldan tenise, patenden kaykaya, kampçılıktan bisiklete, pilatesten yogaya, tırmanıştan okçuluğa kadar bir çok farklı spor parkuruna bölündü. Spor antrenörleri eşliğinde birbirinden farklı sporları deneyimleme imkânı bulan 7’den 70’e Bursalılar keyifli bir geçirdi.

Vatandaşların da katıldığı toplu dans etkinliği, ip atlama, top sektirme gibi yarışmalar da katılımcılardan büyük ilgi gördü. Akrobatik basketbol şovu adeta nefesleri keserken, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir de Bursalıların spor heyecanına ortak oldu. Alanı gezip, vatandaşlarla sohbet eden Demir de, basket atıp, futbol parkurunda penaltı attı, masa tenisi oynadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263